Kort nieuws

Automobilist vliegt uit de bocht bij afrit Stedenwijk

Op de A6 richting Lelystad is zondagochtend bij afrit Stedenwijk een auto uit de bocht gevlogen. De bestuurster van de auto is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond rond 06:15 uur plaats bij de afrit Stedenwijk. De auto raakte van de weg en reed vervolgens een verkeersbord uit de grond. Het voertuig kwam uiteindelijk onderaan het talud tot stilstand. De bestuurster van de auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bijrijder kwam met de schrik vrij.

De bestuurster testte positief op een blaastest. Een bloedonderzoek moet uitwijzen hoeveel alcohol de vrouw precies had gedronken. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen. Vanwege het ongeval was afrit 3 Almere-Stedenwijk enige tijd afgesloten. Inmiddels is de weg weer open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *