Nieuws

Fietser gewond na aanrijding met snorscooter

In de Landgoederenbuurt is vrijdagmiddag tegen 17:00 uur een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een snorscooter. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeval vond plaats op het Geuzenpad, nabij bushalte Landgoederenbuurt. Een rapid responder en een ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen voor de eerste medische verzorging. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met de helikopter uit Amsterdam ter ondersteuning van het ambulancepersoneel. De heli landde nabij de Lage Vaart. De fietser is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de scooter is gecontroleerd door een verpleegkundige maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De directe omgeving van het kruispunt waar het ongeval plaatsvond is tot ongeveer 18:45 uur afgezet geweest. Een team van Forensische Opsporing Verkeer (voorheen VOA geheten) kwam ook naar de ongevalslocatie. De FOV heeft het verkeerstechnische onderzoek ter plaatse opgestart, onder andere met het doen van metingen en het maken van foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *