Nieuws

Twee gewonden bij ongeval knooppunt Almere

Zaterdagochtend rond half negen heeft er een ongeval plaatsgevonden bij het knooppunt Almere. Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

In de bocht van de A6 vanuit Lelystad naar de A27 richting Utrecht knalde een automobilist op zijn voorganger. De bestuurder raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt en slipte van de weg. De auto kwam onderaan het talud op zijn kop terecht. De brandweer heeft geholpen met het bevrijden van de bestuurder. De automobiliste van de voorste auto is met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt.

De verbinding van de A6 vanuit Lelystad naar de A27 was vanwege het ongeval lange tijd afgesloten. De weg is inmiddels weer open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *