Kort nieuws

Twee personen aangehouden na drugsvondst in woning De Werven

Vrijdag heeft de politie een instap gedaan in een woning in De Werven. In de woning werd een grote hoeveelheid drugs gevonden.

De aanleiding van de actie was binnengekomen informatie over mogelijke drugsdeals vanuit het betreffende huis. De politie heeft vervolgens anderhalve maand onderzoek gedaan en is vandaag in actie gekomen. In de woning zijn twee personen aangehouden en is een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Bij de doorzoekingen van het huis waren een rechter commissaris en een officier van justitie aanwezig. De woningbouwvereniging wordt ook op de hoogte gesteld.

Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten en de politie doet verder onderzoek.

Foto en info: Facebook/Politie Basisteam Almere-Stad-Haven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *