Nieuws

Poging tot overval op Jumbo in Waterwijk, vrijwilligers buurtpreventieteam gewond

Op een Jumbo supermarkt in Waterwijk heeft woensdagavond een poging tot overval plaatsgevonden. De politie zoekt naar twee daders. Twee vrijwilligers van het buurtpreventieteam raakten gewond. 

Op de Jumbo aan het Geinplein vond rond 21:00 uur een poging tot overval plaats, dat meldt de politie. De politie zocht onder andere met een politiehelikopter naar ten minste twee overvallers. De twee waren licht getint, droegen maskers en waren donker gekleed. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie.

Twee vrijwilligers van het buurtpreventieteam raken gewond

Twee vrijwilligers van het buurtpreventieteam probeerden de overvallers tegen te houden. Beiden raakten daarbij gewond, zo meldt de politie aan Omroep Flevoland. Ten minste één persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is op dit moment nog niet bekend hoe de verwondingen zijn ontstaan.

Het buurtpreventieteam loopt overdag en ’s avonds in koppels door de wijk en houdt ogen en oren goed open. De koppels spreken mensen aan die overlast veroorzaken in de buurt en bellen de politie als zij ongewenste situaties tegenkomen.

Een gedachte over “Poging tot overval op Jumbo in Waterwijk, vrijwilligers buurtpreventieteam gewond

  • Anja Panhuijsen

    Heftig verschrikkelijk dat je als vrijwilliger gewond raakt dat is dit allemaal niet waard.
    Die gasten willen op een snelle manier aan geld komen is zeker wat mis gegaan in de opvoeding sterkte voor alle betrokkenen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *