Nieuws

Gewonden bij ongeval met stadsbus in Waterwijk

Donderdag aan het eind van de middag heeft er in Waterwijk een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een stadsbus. Meerdere personen raakten gewond.

Het ongeval gebeurde rond 17:50 uur bij de busbaanovergang met de IJsselmeerweg. Een automobilist kwam in botsing met een passerende stadsbus die onderweg was naar station Almere Centrum. Bij het ongeval raakten meerdere personen, waaronder een kind, gewond. Twee personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de klap raakte de auto zwaar beschadigd. Ook de stadsbus liep schade op. Een deel van de verkeersregelinstallatie raakte door het ongeval beschadigd.

Agenten van de Forensische Opsporing Verkeer doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De kruising is daarom voorlopig nog gestremd. Het busverkeer ondervindt geen hinder van het incident.

3 gedachten over “Gewonden bij ongeval met stadsbus in Waterwijk

 • Pieter de boer

  Wat een ravage weer…. Dat openbaar vervoer kost een klauwen vol met geld. Ik roep al jaren laten we een fietspad van die gevaarlijke busbaan maken. Als een fietser tegen een stoplicht aanrijdt zit er hoogstens een krasje. Nu is dit kruispunt weer weken gevaarlijk zonder stoplicht.
  Groet Pieter.

  Beantwoorden
  • De stoplichten zijn al vervangen

 • Tsja, dat krijg je als half Almere altijd door rood rijdt bij het oversteken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *