Kort nieuws

Auto rijdt tegen gevel KFC in Buiten

Een auto is vrijdagmiddag tegen de gevel van kiprestaurant KFC aan de Torontoweg gereden. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Rond 14:40 uur reed de auto vermoedelijk vanuit het parkeervak rechtdoor tegen restaurant KFC aan. Zowel de gevel van het restaurant als de auto raakte daardoor licht beschadigd. Ook de brandweer werd gealarmeerd omdat het voertuig mogelijk in brand zou staan. Dit bleek uiteindelijk niet het geval. Het is niet bekend wat de toedracht is geweest van het ongeval.

De betrokkenen zijn door een verpleegkundige van de ambulance gecontroleerd. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Vanwege het incident was de drive-thru enige tijd gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *