Nieuws

Uitslaande woningbrand na explosie Lemmerstraat

In de Stedenwijk heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een uitslaande brand gewoed in een woning. Vermoedelijk is een brandbaar object de woning in gegooid. De politie doet onderzoek.

Buurtbewoners werden rond 04:30 uur wakker van een harde knal. Daarna ontstond al snel een uitslaande woningbrand. Op het moment van de explosie waren twee mensen in de woning aanwezig. Zij konden op tijd de woning ontvluchten en raakten niet gewond.

De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam met meerdere spuitwagens ter plaatse. De brandweer kon niet voorkomen dat de woning zwaar beschadigd raakte. Het sein brand meester werd rond 05:45 uur gegeven.

De politie vermoedt dat er een brandbaar object de woning is gegooid. De politie is samen met de brandweer een onderzoek gestart.

Oproep getuigen

Heeft u iets gezien en/of gehoord rond het tijdstip van de explosie? Dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *