Kort nieuws

Politie zoekt getuigen ongeval Pirellipad

De politie is op zoek naar een scooterrijder die vorige week vrijdag doorreed na een aanrijding met een fietser op het Pirellipad. Het slachtoffer raakte bij het ongeval gewond.

Op vrijdag 9 december rond 19:40 uur kwamen een scooterrijder en een fietser met elkaar frontaal in botsing. Dit gebeurde op het Pirellipad, ter hoogte van de Pirellibrug tussen de Bouwmeesterbuurt en het Fanny Blankers Koen Sportpark.

De scooterrijder haalde een andere scooterrijder in, die ook al iemand aan het inhalen was. Hierdoor kon een tegemoetkomende fietser niet meer uitwijken en knalde frontaal op de scooterrijder. De scooterrijder die deze aanrijding veroorzaakte en met de fietser in aanraking kwam, is doorgereden. Hij bestuurde een beige retroscooter zonder windscherm en zou een man tussen de 20 en 30 jaar oud zijn.

Door de aanrijding heeft het 78-jarige slachtoffer een tweetal breuken in de bovenkaak, zijn er meerdere tanden los en heeft hij last van zijn borstkas.

Getuigen gezocht

De politie zoekt naar getuigen van deze aanrijding. De politie zoekt ook in het bijzonder naar twee getuigen, die op een zwarte Zip scooter reden. Dit waren twee jongens rond de 18 jaar oud, waarvan er één een bril droeg.

Registratienummer: PL0900-2022367208

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *