Nieuws

Poging overval op woning in Poort

Op dinsdagavond 22 november vond een poging overval plaats op bewoners aan de Zwedenstraat. De daders vluchtten zonder buit. De politie houdt een buurtonderzoek en vraagt getuigen om meer informatie.

Rond 19.20 uur werd bij de bewoners aangebeld. Door het raam zien zij een persoon in vermoedelijk een PostNL jas staan. Nadat één van de bewoners poolshoogte neemt, wordt hij bedreigd met een wapen. Kort daarop voegt een tweede overvaller zich bij zijn mededader. De bewoners verweren zich en beide daders vluchtten zonder buit.

De politie doet onderzoek naar de poging overval en dezelfde avond heeft de forensische opsporing sporenonderzoek in en bij de woning uitgevoerd. Vandaag volgt een buurtonderzoek.

Signalement daders

Van de daders is op dit moment een beperkt signalement bekend. Het gaat om twee mannen die zich beiden voordeden als pakketbezorgers en gekleed waren in vermoedelijk Post.nl kleding. Eén man heeft een lichte huid, de andere een heel donkergetinte huid.

Tips gevraagd

Getuigen of mensen met meer informatie worden gevraagd om contact op te nemen met de recherche in Flevoland via tel. 0900-8844.

Een gedachte over “Poging overval op woning in Poort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *