Nieuws

Pand beschoten in Literatuurwijk

In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een schietincident plaatsgevonden bij een pand in de Literatuurwijk. De politie zoekt naar getuigen.

Op 3 november rond 02:15 uur kreeg de politie melding van een harde knal in de buurt van de Editiestraat. Agenten gingen direct poolshoogte nemen. Ter plaatse bleek dat een pand aan de Editiestraat beschadigd was. Uit onderzoek blijkt dat er geschoten is op dit pand. Getuigen spreken ook van twee mensen die er op een scooter vandoor gingen.

Het onderzoek van de recherche gaat door. Daarom zijn we op zoek naar getuigen. Heeft u gezien wat er is gebeurd in de nacht van 2 op 3 november? Heeft u mogelijk camerabeelden? Of weet u meer over deze scooter? Dan komen we graag met u in contact. Bel 0900-8844 of vul het tipformulier op politie.nl in. Anoniem melding doen kan ook via 0800-7000 of Meld Misdaad Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *