Kort nieuws

Getuigen gezocht na gewelddadige beroving

In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 november werd rond 01:00 uur een 19-jarige jongen uit Almere door drie mannen op brute wijze beroofd. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien en/of gehoord.

Het slachtoffer werd op het Componistenpad door drie mannen van zijn scooter getrokken en een auto in geduwd. In de auto werd zijn telefoon gestolen. Ook moest het slachtoffer zijn pincode en bankapp-code afgeven. Even later, als de daders uit de auto zijn, grijpt het slachtoffer zijn kans. Hij kruipt achter het stuur om vervolgens met de auto naar huis te rijden en daar de politie te bellen. De auto, een zilverkleurige Volkswagen Golf, had een Duits kenteken. De politie heeft de auto in beslag genomen.

Signalement daders

Het gaat om drie donker getinte jongemannen van rond de 20 jaar met normaal postuur. Ze droegen allemaal een zwart trainingspak met capuchon. Een van de mannen had daarbij een wit logo van Under Armour op zijn broekspijp.

Oproep getuigen

Heeft u iets gezien en/of gehoord rond het tijdstip van deze beroving? Weet u misschien meer over de zilverkleurige Volkswagen Golf met Duits kenteken? Bijvoorbeeld van wie de auto kan zijn of wie mogelijk in deze auto reden. Dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Ook kunt u tips en camerabeelden direct toesturen via het online tipformulier van de politie.

Een gedachte over “Getuigen gezocht na gewelddadige beroving

  • Mexico in Almere

    Het nieuwe Mexico in Almere, verziekt door het TUIG dat excuses eist voor de slaventijd om daar een slaatje uit te rammen.
    de daders: Donker getint, is het ooit iets anders?
    En maar zeiken dat ze gediscrimineerd worden, maar over wat dit soort gasten allemaal uitvreten hoor je nooit geen woord van de betreffende doelgroep!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *