Kort nieuws

Auto rolt het water in bij Homeruskwartier

Zondagavond is in het Homeruskwartier een auto het water ingerold. Bij het incident raakte niemand gewond. 

Rond 21:30 uur zag een omstander op de Icarusstraat een voertuig in het water liggen en waarschuwde de hulpdiensten. De brandweer rukte onder andere met een duikteam uit. Al snel bleek dat er niemand meer in of rondom het voertuig aanwezig was en dat de auto door een onbekende oorzaak het water in was gerold. De ter plaatse gekomen brandweer ging al snel weer retour.

Het voertuig is later geborgen door een bergingsbedrijf.

Update: In een eerdere versie van dit artikel stond dat het voertuig door een vergeten handrem het water was ingerold. Nadat de auto door een berger uit het water was gehaald bleek volgens de eigenaar van het voertuig dat deze wel op de handrem stond. Het is onduidelijk waardoor het voertuig toch is gaan rollen.

Foto: Damian Ruitenga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *