Kort nieuws

Afval in vuilniswagen vliegt in brand

De inhoud van een vuilniswagen is donderdagmiddag in brand gevlogen in Tussen de Vaarten. Bij de brand raakte niemand gewond.

De chauffeur van de wagen zette de wagen rond 13:30 uur neer op de Hildo Kropstraat. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling uit de wagen. De brandweer kon lastig bij de vuurhaard komen. Volgens een omstander kon de achterklep van de wagen niet meer open.

De brandweer heeft op het dak van de wagen een aantal gaten gemaakt om zo de brand deels te kunnen blussen. De wagen zal volgens een woordvoerder van de brandweer worden weggereden naar het recyclestation. De brandweer zal daar de complete lading vuilnis afblussen.

Foto 1-2: Damian Ruitenga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *