Kort nieuws

Afrit A6 dicht na ongeval op Havendreef

Op de Havendreef heeft dinsdagavond een ongeval plaatsgevonden met meerdere voertuigen. Vanwege het incident was de afrit Stedenwijk enige tijd afgesloten.

Rond 22:50 uur ging het mis op de kruising van de Havendreef met de afrit van de A6 uit Lelystad. Vermoedelijk kwam een automobilist die over de Havendreef reed in botsing met twee auto’s die op dat moment de kruising op wilden rijden. De auto kwam enkele meters na de kruising boven op een geleiderail tot stilstand.

Vanwege mogelijk beknelde personen kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben niemand hoeven bevrijden. Meerdere personen zijn in een ambulance gecontroleerd. Eén persoon is naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de precieze toedracht is geweest van het ongeval is niet bekend.

Vanwege het ongeval was de afrit Stedenwijk vanuit de richting Lelystad enige tijd afgesloten. Rond middernacht werd de weg weer volledig vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *