Kort nieuws

Jongen op crossmotor aangehouden na achtervolging in Nobelhorst

Maandagmiddag heeft er een lange achtervolging plaatsgevonden door Almere Hout.

Een jongen op een crossmotor is lange tijd door de politie achtervolgd door Nobelhorst en Vogelhorst. De politie heeft met meerdere eenheden achter de jongen aan gezeten, waaronder motorrijders en de helikopter. De achtervolging duurde een lange tijd en is geëindigd in het bos tussen de Golfclub Almeerderhout en Nobelhorst, naast de Kievitsweg. Agenten in kogelwerende vesten hadden het stuk bos omsingeld, waarna hij is aangehouden.

De jongen is naar het politiebureau vervoerd. Het is nog onbekend waarom hij gezocht werd.

2 gedachten over “Jongen op crossmotor aangehouden na achtervolging in Nobelhorst

  • Poppenkast

    Echt schandig en weggegooid belastinggeld om deze eenheden in te zetten voor iemand die aan het crossen is. Pakkans bij winkeloverval en berovingen is veel te laag in almere en hiervoor wordt een heli ingezet.

    Beantwoorden
  • Ally boy 036

    Benzine was op pech 😩, anders hadden jullie dit nieuws kunnen uitzenden 😁

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *