Nieuws

Vrouw aangereden met auto na conflict, verdachte aangehouden

In de Bloemenbuurt is woensdagavond een 38-jarige vrouw aangereden met een auto na een conflict. Na een zoektocht in de omgeving heeft de politie een 34-jarige vrouw aangehouden. 

Kort voor middernacht vond er een conflict plaats op de Sultanastraat tussen twee betrokkenen. Dit leidde volgens de politie eerst tot een handgemeen. De verdachte, een 34-jarige vrouw uit Almere, is vervolgens in haar auto gestapt en achter het slachtoffer aangereden. Hierbij heeft zij het slachtoffer geraakt met de auto waarbij er beenletsel is ontstaan. Hiervoor is zij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer betreft een 38-jarige vrouw, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het motief voor het conflict ligt volgens de politie in de persoonlijke levenssfeer. De verdachte is na een zoektocht in de omgeving aangehouden en zit nog vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *