Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding Centrum Buiten

In het centrum van Almere Buiten is zaterdagmiddag een man op een fiets gewond geraakt bij een aanrijding. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 12:00 uur kwamen op de kruising van de Chicagostraat met het Chicagopad een fietser en een automobilist met elkaar in botsing. Bij het ongeval is de fietser gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was een deel van de Chicagostraat enige tijd afgesloten. Het verkeer moest omrijden via de Evenaar. Ter hoogte van de Rio de Janeirostraat was al hinder door een aanrijding met meerdere voertuigen. Hierbij was alleen sprake van materiƫle schade. Door beide ongevallen ontstond een klein verkeersinfarct in en rondom het centrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *