Nieuws

Gewapende overval op Albert Heijn in Tussen de Vaarten

Op de Albert Heijn in Tussen de Vaarten heeft vrijdagavond een gewapende overval plaatsgevonden. De politie zoekt naar twee licht getinte jongens van circa 16-17 jaar oud. 

Rond 22:00 uur vond op de supermarkt aan de Juan Grisstraat een overval plaats. Twee jonge daders van circa 16-17 jaar oud bedreigden een medewerker met een wapen. De twee zijn volgens de politie kortstondig in de winkel geweest en er vandoor gegaan.

Politie zoekt getuigen

De politie vraagt mensen die tips hebben zich te melden. De politie heeft een signalement van de twee overvallers verspreid. Verdachte 1: lichtgetinte huidskleur, droeg zwarte North face jas en zwarte trainingsbroek. Verdachte 2: eveneens lichtgetinte huidskleur. Droeg grijs Nike pak. Zwarte schoenen met witte zolen.

15 gedachten over “Gewapende overval op Albert Heijn in Tussen de Vaarten

 • t zal niet een kleurtje hebben , op pakken knietjes slopen en de rest van hun leven in een rolstoel en eten en drinken door een rietje .

  Beantwoorden
  • Nou beste Henk, ze droegen waarschijnlijk bivak mutsen en na een aantal mensen gesproken te hebbben die ook in de ah ( aan het werk) waren was 1 van de 2 jongens waarschijnlijk gewoon een witte jongen..
   Maar het is tegenwoordig heel makkelijk hè om vingertje te wijzen naar de mensen met een kleurtje hè als 70% van de witte jongeren klinken alsof ze zijn opgevoed door ouders met een kleurtje omdat ze allemaal naar dezelfde muziek luisteren. Ik hou mijn hart vast voor de volgende generatie Nederland met mensen die een gedachtegang hebben zoals jou! Het wordt echt met de dag erger🤦🏻‍♀️

  • Elke keer als ik dit soort overvallen lees is het eerste wat ik zeg dat het wel weer allochtonen zullen zijn. En altijd heb ik gelijk. Met dank aan al die regeringen die die gasten binnen hebben gehaald en nog steeds doen.

  • Beste Henk en Anna,
   De grammatica van jullie beiden is bagger.
   Weten jullie zeker dat jullie in Nederland geboren zijn?

 • Persoonlijk vindt ik op basis van persoonlijke ervaringen dat ik ook neig naar de mening van henk

  Beantwoorden
 • Helaas gezien mijn eigen ervaringen met bepaalde bevolkings groepen uit buitenland ,kan ik niet anders dan het met henk eens zijn

  Beantwoorden
  • We bestrijden vuur met vuur

   Ik heb liever een nordin die de ah overvalt dan een jan die niet van kinderen af kan blijven.

  • We bestrijden vuur met vuur, daar hebben we de pedo kaart weer he , volgens mij ben je niet goed bij je hoofd .

 • nou beste Anna dan moet je t bericht nog een lezen t gaat om licht getint , dus een kleurtje , en t heeft niks met de gedachte gang te maken . maar mensen zoals jij die zich meteen voelen aangevallen als t om een kleurtje gaat , en volg eens opsporing verzocht zie je daar hoe vaak t om een kleurtje gaat in dit land .

  Beantwoorden
  • Wat een ouwe zeikerd ben jij. Het is 2022 en nog steeds praten mensen zoals jou over huidskleur?? Doe niet zo kinderachtig man. En wat denk je te bereiken met dit bericht van je?

  • ach Damian , je zeikt zelf he , of ben jij r ook zo een die t niet fijn vindt dat de waarheid gezegd wordt , sterker nog de media meld het zelf sukkel .

 • Inge probeert eigenlijk te zeggen, ik wil niet dat je het beestje bij de naam noemt en begint meteen de aanval op je kwalificaties van schrijven.
  Gelukkig zijn we niet allemaal zo DOM als Inge die het allemaal wel best vindt!

  Beantwoorden
  • precies zo is t ook .

 • beste Inge jou reactie is ook bagger , net als jij zelf he .

  Beantwoorden
 • Jaja, iedereen heeft meteen een mening. Maar wat nou als het gaat om 1 van de 2 jongens uit een prima milieu met hoog opgeleide ouders uit een goede buurt. En dan zo’ n perfect gezin waarbij de vader elke avond op tijd thuis komt en een boekje voorleest in plaats van aan zijn carrière te denken en een moeder die zelf in de jeugdzorg werkt. En dan is 1 van die twee jongens cognitief hoog intelligent en sociaal emotioneel loopt hij achter. School kan hem immers met zijn ADHD niet handelen en dan komt die jongen op speciaal onderwijs terecht…..valt uit in groep 8 en die specifieke jongen uit HAARLEM is door de gemeente nooit geholpen. Nee, burgemeester van Wienen doet niet aan preventie als ouders daarom smeken als een 11 jarige hoog intelligente jongen met VWO niveau score hoogste level, evengoed naar speciaal voortgezet onderwijs mavo moet omdat hij zich niet kan gedragen…. Dus mensen houd gewoon jullie aannames voor je! Lekker bij de gemeente Haarlem klagen, die zijn de oorzaak dat dit kind naar de klote is en zo beïnvloedbaar dat hij door een bende in Almere onder druk is gezet. De aanstichter/recruiter loopt weer vrij rond in Almere! Maar de ander jongen uit Haarlem (die overigens blank is en alles kreeg wat zijn hartje begeert thuis), die zit vast. Tja, een zoon van een hulpverleenster die dat doet moet wel een Holleeder zijn aldus justitie en moeder zou er ook nog vanaf geweten hebben. Dus mensen , ga een andere hobby zoeken dan veroordelen. Ik wens jullie veel wijsheid en liefde toe in Jezus naam.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *