Nieuws

Deel Oostvaardersdijk dicht na ongeval

Een deel van de Oostvaardersdijk is donderdagmiddag afgesloten na een ongeval. Ten minste één persoon raakte bij het ongeval gewond.

Rond 15:15 uur vond ter hoogte van de kruising van de Pampushavenweg met de Oostvaardersdijk een ongeval plaats. Bij het ongeval waren twee personenauto’s betrokken. Ten minste één persoon raakte bij het ongeval gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team uit Nijmegen is ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Agenten van de afdeling Verkeer van de Forensische Opsporing van de politie zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Vanwege het ongeval is de Oostvaardersdijk afgesloten rondom de kruising met de Pampushavenweg. Het verkeer kan omrijden via de Hogering.

Foto 2-5: Ronald de Best

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *