Nieuws

Boot gaat in vlammen op in Almere Buiten

Een boot is in de nacht van donderdag op vrijdag in brand gevlogen naast de sluis in de Stripheldenbuurt. Het schip is grotendeels uitgebrand en kan als verloren worden beschouwd. Er zijn geen gewonden gevallen.

De hulpdiensten werden rond 03:10 uur gealarmeerd voor een brand op een boot op de Lage Vaart ter hoogte van de sluis bij de Stripheldenbuurt. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de boot grotendeels in vlammen opging. Het is nog niet bekend wat de oorzaak is geweest van de brand.

Eerder deze week was de boot nog een schuilplaats voor twee personen die op de vlucht waren voor de politie. De twee personen werden verdacht van een zware mishandeling in de Stripheldenbuurt. De politie zoekt nog naar getuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *