Nieuws

Auto raakt van de weg op Oostvaardersdijk

Op de Oostvaardersdijk ter hoogte van Noorderplassen is dinsdagmiddag een auto te water geraakt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Rond 13:45 uur raakte op de Oostvaardersdijk ter hoogte van Noorderplassen een auto van de weg. Het ongeval vond plaats na een mislukte inhaalactie. De automobilist reed vervolgens vanaf het talud naar beneden en kwam vervolgens in een sloot tot stilstand.

De duikteams van Almere en Lelystad werden gealarmeerd om eventueel een slachtoffer uit het water te halen. Ook een toevallig passerende politiehelikopter heeft de situatie vanuit de lucht bekeken. Uiteindelijk bleek er niemand gewond te zijn geraakt.

De brandweer heeft met een hulpvoertuig met een lier geholpen met het voertuig weer op het droge te krijgen. Een bergingsbedrijf heeft de auto vervolgens meegenomen.

Foto’s: Ronald de Best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *