Nieuws

Weer aanrijding op kruising Evenaar met Atlasdreef

Zaterdagochtend heeft er weer een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef. Deze keer betrof het een botsing tussen twee personenauto’s.

Het ongeval gebeurde om half elf. Een auto die de rijbaan van de Evenaar richting het centrum kruiste botste op een voertuig dat op die weg reed. Ambulancepersoneel ontfermde zich over de inzittenden.

Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval. De weg was eerst helemaal afgesloten en nadat de inzittenden uit de betrokken voertuigen waren gehaald kon het verkeer in enkele richtingen weer doorrijden. Nadat een berger beide voertuigen had afgesleept werd de weg weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *