Kort nieuws

Toegangsdeur van portiekflat Allendestraat beschoten

In de Allendestraat in de Staatsliedenwijk heeft vrijdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden.

Dat gebeurde rond 15:10 uur. Ter plaatse bleek op een ruit van de toegangsdeur van een portiekflat te zijn geschoten. Een voorlichter van de politie meldde later dat twee personen zijn aangehouden die mogelijk betrokken waren bij het incident. De politie doet verder onderzoek naar wat er gebeurd is. Er raakte niemand gewond.

Enige tijd later is in de omgeving, op het Zuidwoldepad in Stedenwijk, een auto aangetroffen die zich had klemgereden op een paaltje bij een brug aldaar. De omgeving werd door de politie afgezet voor onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto later meegenomen.

Update: Uit onderzoek naar het incident blijkt dat er niet was geschoten. Bij de eerste melding leek het volgens de politie te gaan om een schietincident. Uiteindelijk bleek er niet te zijn geschoten. Mogelijk wel een vechtpartij. De verdachten zitten nog vast voor onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *