Kort nieuws

Restaurant Onderweg volledig in vlammen opgegaan

Restaurant Onderweg aan de Oorweg is na de brand van zondagavond volledig in vlammen opgegaan. Ondanks de inzet van vele hulpdiensten was het pand niet meer te redden.

De houten constructie van het pand zorgde mede voor een zeer snelle verspreiding van de brand waardoor deze moeilijk te bedwingen was. Op het moment van uitbreken, enige tijd na sluitingstijd, was er niemand meer aanwezig. De brandweer heeft het pand dan ook gecontroleerd laten uitbranden. De brandweer is gedurende de nacht nog bezig geweest met blussen. In de loop van de nacht had men de brand volledig onder controle.

Ook op maandagochtend zijn nog een aantal brandweereenheden ter plaatse gekomen om na te blussen. Bij daglicht is de schade goed te zien. Van het pand is vrijwel niets meer over. De naastgelegen McDonalds is vanwege de brand ’s ochtends nog enige tijd dicht geweest voor schoonmaakwerkzaamheden.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *