Kort nieuws

Politie zoekt getuigen van woningoverval in Kruidenwijk

Vrijdag 12 augustus omstreeks 01:00 uur heeft er in de Kruidenwijk een overval plaatsgevonden op een woning aan de Zilvermosstraat. Onder bedreiging van een vuurwapen worden twee bewoners gedwongen om in het huis naar waardevolle spullen te zoeken. Tot op heden ontbreekt er nog elk spoor van de dader. De politie komt graag in contact met personen die iets vreemds hebben opgemerkt vorige week of (camera)beelden in hun bezit hebben.

Omstreeks 01:00u schrikt één van de bewoners aan de Zilvermosstraat plots wakker van geschreeuw. Ze loopt haar slaapkamer uit en merkt op dat er licht brand in de woonkamer. Ze loopt de trap af en ziet dan een man met bivakmuts en een wapen staan. Hij bedreigt de andere bewoner van het huis. Op het moment dat de bewoner wordt opgemerkt door de overvaller, schrikt hij. In plaats dat de verdachte vertrekt, sluit hij de achterdeur en zegt tegen de twee vrouwen dat hij geld wil zien. Hij laat de vrouwen het huis doorzoeken. De verdachte is vermoedelijk via de achterzijde in de woning gekomen en ook weer vertrokken via de achterzijde.

Signalement verdachte
De verdachte heeft het volgende signalement:

 • Man
 • Normaal postuur
 • Circa 1.85 M
 • Donkerbruine huidskleur
 • Donkerbruine ogen
 • Tussen de 20 – 25 jaar
 • Hij droeg een zwart(e): handschoenen, broek, vest en schoenen
 • Hij sprak met een accent

Bruikbare (camera)beelden
De recherche is opzoek naar buurtbewoners die mogelijk (camera)beelden tot hun beschikking hebben. Ook komen ze graag in gesprek met mensen die meer weten of gezien hebben. Heb je informatie? Geef dat dan door via 0900 – 88 44. Dit kan ook anoniem via 0800 – 7000.

Een gedachte over “Politie zoekt getuigen van woningoverval in Kruidenwijk

 • Boze Burger

  Nee maar, weer een allochtoon op dievenpad, het begint een vast patroon te worden. Althans, dat was het al lang.
  Maar dankzij de linkse deugers die al decenia lang de hele wereld willen importeren naar Nederland, en er schijnbaar geen genoeg van kunnen krijgen om ladingen bootjes met agressief volk hierheen te krijgen, loopt u als burger jaar na jaar steeds meer de kans om slachtoffer te worden van dit soort volk.

  Uiteraard mag u daar geen woord over zeggen want dan bent u een racist. Diezelfde bevolkingsgroep doet er ook geen reet aan om hun mensen in toom te houden. Ze blijven liever schreeuwen dat JIJ volksvijandig (een racist) bent en een rechtse tokkie om iedereen die er maar wat van vindt de bek te snoeren.

  En zo wordt een vredig volk waar min of meer weinig gebeurde verandert in een land waar bijna iedere dag steek en roofpartijen plaatsvinden. Maar we gaan gewoon door met een complete volksvervanging, en pakken iedereen aan die er wat van zegt! Op naar een tweede Mexico!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *