Kort nieuws

Grote container in brand bij sporthal Buiten

Op de parkeerplaats bij de sporthal in Almere Buiten is woensdagmiddag brand ontstaan in een grote container. De brandweer moest ter plaatse komen om het vuur te doven.

De container stond op de parkeerplaats van de sporthal in Almere Buiten, aan de A. Boekenweg, en was gevuld met groenafval. Naast de container lag ook nog een berg afval. Aan het begin van de middag werd gemeld dat de container in brand stond.

De brandweer heeft de resten met een riek uit elkaar getrokken en met één straal geblust. De rook werd door de wind richting de sporthal gedreven, waardoor het verkeer op de direct ernaast gelegen Polderdreef geen hinder ondervond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *