Nieuws

Kind uit water gehaald bij zwembad Vrijbuiter

Een kind is vrijdagmiddag bij zwembad de Vrijbuiter in Almere Buiten uit het water gehaald. Het kind is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident vond rond 15:25 uur plaats in het zwembad de Vrijbuiter aan het Globeplein. De politie meldt dat een kind uit het water is gehaald. Het kind is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam landde midden op de Evenaar om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Zwembad de Vrijbuiter laat via Facebook weten dat het kind uit het water gered moest worden. ” Gelukkig werd het kindje snel opgemerkt en uit het water gehaald. Uit voorzorg is het kind nog wel meegenomen naar het ziekenhuis en vanuit de hulpdiensten hebben wij te horen gekregen dat het goed gaat met het kind. ”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *