Nieuws

Getuigen en beelden gezocht van overval Etos

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een winkel in de Meerstraat. Dinsdag 12 juli rond 17:00 uur kwam er een man de zaak binnen. Hij bedreigde een medewerker met een steekwapen en eiste geld. De overvaller ging er vervolgens op een zwarte scooter vandoor.

De verdachte reed weg met een maatje die buiten op hem stond te wachten. De scooter is later aangetroffen op de Tuinderswerf en blijkt te zijn gestolen.

De recherche is op zoek naar mensen die de verdachte hebben gezien en mogelijk meer weten over de vluchtroute in Almere Haven. Mogelijk zijn er getuigen die de mannen op de scooter hebben zien rijden en dat hebben gefilmd. De politie komt graag in contact met deze mensen. Het signalement van de overvaller: Man, tenger postuur, 16/ 17 jaar, 1.80 / 1.85 meter lang, donker getint, zwarte kleding, zwarte muts en handschoenen.

Tips kunnen doorgegeven worden via 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *