Nieuws

Bestuurder vlucht na aanrijding op Westerdreef

Een bestuurder van een auto is dinsdag aan het begin van de avond gevlucht na een aanrijding op de Westerdreef. De politie zoekt onder andere met een helikopter naar de bestuurder. 

Rond 18:00 uur vond op de Westerdreef ter hoogte van de Bobbelbrug een aanrijding plaats. Vermoedelijk gaat het om een eenzijdig ongeval. De bestuurder is waarschijnlijk met de auto uit de bocht gevlogen en vervolgens tegen de geleiderail op de brug gebotst.

Bestuurder gevlucht

De politie meldt dat de bestuurder van een voertuig na het ongeval is gevlucht. Het gaat om een man van circa 30 jaar oud. Hij draagt donkere kleding met tekst op zijn rug. De man zou gewond zijn geraakt bij het ongeval. De politie vraagt mensen die de man gezien hebben om zich te melden via 112. De politie is met meerdere eenheden en een helikopter aan het zoeken.

Vanwege het ongeval is een deel van de Westerdreef afgesloten.

2 gedachten over “Bestuurder vlucht na aanrijding op Westerdreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *