Kort nieuws

Kleine brand in leegstaande ruimte Globeplein

In een leegstaande ruimte aan het Globeplein in het centrum van Almere Buiten is zaterdagochtend een kleine brand uitgebroken. Bij de brand raakte niemand gewond. 

De brand werd rond 11:40 uur ontdekt door een medewerker van een bestickeringsbedrijf die aan de buitenzijde van het voormalig pand van een gamehal aan het werk was. De man besloot om met zijn bestelwagen de deur te forceren om zo toegang te krijgen tot het pand.

De toegesnelde brandweer was snel ter plaatse en heeft niet hoeven blussen. Een stekkerdoos met een aangesloten apparaat was gaan smeulen met rookontwikkeling tot gevolg. De brandweer heeft het pand geventileerd. De medewerker is geadviseerd om in het vervolg direct te brandweer te bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *