Kort nieuws

Getuigen gezocht aanrijding Cinemadreef

In de nacht van zondag 12 op maandag 13 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Cinemadreef. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 00.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een mogelijke aanrijding. Ter plaatste zagen de agenten dat een flink beschadigde auto tegen de balustrade van de fietstunnel stond. Mogelijk zou dit komen door een aanrijding met een andere auto.

Tips

Het is de politie nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld op de avond van zondag 12 op maandag 13 juni tussen 23:30 en 00:00 uur. Daarom zoekt de politie naar getuigen. Mocht u iets opvallends hebben gezien, dan kunt u contact opnemen met 0900-8844. Doet u dit liever anoniem? Dat kan via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *