Kort nieuws

Brandweer redt twee kinderen uit boom

De brandweer heeft maandagmiddag twee kinderen uit een hoge boom gered in de Kruidenwijk.

Een aantal kinderen waren aan het spelen bij een hoge boom aan het Rie Mastenbroekpad. Twee kinderen die in de boom waren geklommen konden niet meer via de manier terug hoe ze omhoog waren geklommen. Rond 14:15 uur werden de hulpdiensten gebeld en niet veel later kwam de brandweer met een hoogwerker ter plaatse om de twee kinderen weer veilig naar beneden te brengen.

Vanwege de vele takken was het voor de brandweerlieden een lastige klus om met het bakje bij de kinderen te komen. De twee avonturiers stapten uiteindelijk opgelucht maar met een grote glimlach weer uit het bakje van de hoogwerker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *