Kort nieuws

Automobilist botst tegen boom in de Molenbuurt

Een automobilist is woensdag in de Molenbuurt tegen een boom gebotst. Het is nog niet exact duidelijk wie het voertuig heeft bestuurd. 

Het ongeval vond rond 13:55 uur plaats in de Runmolenstraat. De bestuurder van een bestelbus schampte eerst een boom en kwam vervolgens tegen een andere boom tot stilstand. Volgens een omstander zou de bestuurder na de aanrijding zijn gevlucht.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat op dit moment niet helemaal duidelijk is wie op het moment van het ongeval de bestuurder was. Agenten hebben een man meegenomen die mogelijk betrokken was bij het ongeval. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Foto 1-2: Ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *