Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding Evenaar-Atlasdreef

Bij een aanrijding op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Zij werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zondagmiddag botsten om 17:00 uur twee auto’s op elkaar op de inmiddels bekende kruising van de Evenaar en de Atlasdreef. In een van de voertuigen zaten meerdere inzittenden, waaronder twee kinderen die gewond raakten. Omstanders en politieagenten verleenden eerste hulp. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de zorg voor de kinderen over te nemen. Ze werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Beide voertuigen raakten zodanig beschadigd dat ze niet meer zelf verder konden rijden. Een berger heeft de auto’s opgehaald. De Atlasdreef is langere tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De weg werd rond 18:00 uur weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *