Nieuws

Overval op woning Klipgriend

In de Grienden heeft donderdagmiddag een overval op een woning plaatsgevonden. De politie is op zoek naar drie verdachten.

Donderdagmiddag werd rond kwart voor vier een woning overvallen in de Klipgriend in Haven. Drie daders hebben zich op een scooter uit de voeten gemaakt en de politie is op zoek naar hen. Het gaat om drie daders die in het donker zijn gekleed.

Op di moment is er nog geen informatie beschikbaar over een buit en of er iemand bij de overval gewond is geraakt.

Een gedachte over “Overval op woning Klipgriend

  • Mijn dochter van 13 ging alleen naar de bushalte van de Grienden rond 14.30 uur omdat ze met een vriendin had afgesproken. Ze kwam toen terug naar huis en vroeg of ik haar weg kon brengen omdat er 3 grote jongens daar in de buurt zaten en opstonden toen ze aan kwam lopen. Ze waren aan het roken en ze voelde zich niet veilig. Ze hadden donkere kleding aan en slippers.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *