Kort nieuws

Aanrijding op kruising Evenaar met Atlasdreef

Op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijdster. De vrouw bleek na controle niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. 

Rond 15:30 uur kwamen een personenauto en de scooter met elkaar in botsing. De vrouw is in een ambulance gecontroleerd op mogelijk letsel. Ze bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Een deel van de Atlasdreef was korte tijd afgesloten. Beide voertuigen raakten bij het ongeval licht beschadigd.

Op de betreffende kruising gebeuren met enige regelmaat ongevallen. Vooralsnog gaan pas in 2025 de werkzaamheden van start om de veiligheid op de kruising te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *