Kort nieuws

Overvaller overmeesterd door omstanders in Haven

Zaterdagochtend is de Trekpleister in Almere Haven overvallen. Omstanders hebben een verdachte overmeesterd en deze is door de politie aangehouden.

De overval vond omstreeks 10:45 uur plaats in de Trekpleister aan de Brink in het centrum van Almere Haven. Twee burgers zagen de jongen en vonden zijn kleding en gedrag verdacht. Zij zagen dat de jongen een winkel in ging en een overval pleegde. De jongen is door de twee burgers overmeesterd en vervolgens door de politie aangehouden. De verdachte is een 15-jarige jongen uit Lelystad.

De politie doet ter plekke onderzoek. Voor zover bekend zij er geen gewonden gevallen. Er zijn de afgelopen tijd vaker overvallen in het centrum van Haven gepleegd. Zo was er op 20 april nog een overval op de Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *