Nieuws

Overval op Kruidvat in Almere Haven

Op een filiaal van Kruidvat in het centrum van Almere Haven heeft woensdag aan het eind van de middag een overval plaatsgevonden. De politie is op zoek naar een verdachte.

Vlak voor sluitingstijd, rond 18:00 uur werd het filiaal van Kruidvat aan het Plein overvallen. De politie meldt dat de dader is gevlucht met een scooter. Bij de overval raakte niemand gewond. Het is niet bekend of er iets is buitgemaakt. 

De politie heeft een signalement van de overvaller verspreid via burgernet.  Men zoekt naar een jongen van rond de 16 jaar oud. Hij was geheel in het zwart gekleed. Hij droeg een gele tas en is op een scooter gevlucht in de richting van de Werven. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben te bellen met de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *