Nieuws

Achtervolging eindigt in crash tegen paal

In Almere Buiten is woensdag een achtervolging door de politie geëindigd in een crash naast de Evenaar. Niemand raakte gewond. 

Rond 17:45 uur ontstond een achtervolging nadat een bestuurder van een auto een stopteken negeerde. De bestuurder kwam uiteindelijk naast de Evenaar ter hoogte van de rotonde met de Koppeldreef tot stilstand tegen een paal. De auto werd direct ingesloten door meerdere politie eenheden.

Een woordvoerder van de politie meldt aan Hv Almere dat niemand gewond is geraakt. Vanwege het onderzoek kan de politie op dit moment nog geen uitspraken doen of er aanhoudingen zijn verricht en wat de aanleiding is geweest om het voertuig een stopteken te geven. Een getuige meldt dat twee personen door de politie zijn meegenomen.

De beschadigde auto’s zijn door twee bergingsbedrijven weggesleept. Het verkeer op de Evenaar ondervond weinig hinder van het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *