Nieuws

Veel schade na brand in wasdroger

Zaterdagochtend is er brand ontstaan in een wasdroger op zolder van een woning aan de Stadswerf in Almere Haven. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand brak rond 11:40 uur uit in de wasdroger op zolder van de woning. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. Met een hoogwerker heeft de brandweer het dak gecontroleerd. Bij de brand kwam veel rook vrij, de rook verspreidde zich ook naar de naastgelegen woningen. De brandweer heeft metingen verricht in de naastgelegen woning, om de aanwezigheid van giftige stoffen te controleren. De rook is door middel van een overdrukventilator uit de woningen verdreven.

De bovenverdieping van de woning heeft veel schade opgelopen. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners bij te staan en verder te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *