Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding Tussenring

Bij een aanrijding op de Tussenring zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt. Zij zijn beiden naar het ziekenhuis gebracht. De aanrijding zorgde voor veel omleidingen voor het verkeer.

Op de kruising van de Tussenring met de Buitenhoutsedreef en Hagevoortdreef vond rond 21:00 uur een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Beide auto’s liepen forse schade op. Twee inzittenden raakten gewond en zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Tussenring werd afgesloten vanaf de aansluiting met de A6 en op de Buitenhoutsedreef moest het verkeer bij de Trekweg omkeren. Voor verkeer op de Tussenring richting A6 en vanaf de Hagevoortdreef waren er ook beperkingen. Nadat de auto’s door een bergingsbedrijf waren weggesleept werd de weg weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *