Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding met stadsbus

Bij een aanrijding tussen een stadsbus en een personenauto zijn donderdagmiddag in Waterwijk twee personen gewond geraakt. Ook hadden meerdere buspassagiers last van pijnklachten.

Rond 16:45 uur vond een aanrijding plaats op de kruising van de IJsselmeerweg met de busbaan. De chauffeur van de stadsbus maakte nog een noodstop maar kon de aanrijding met de auto niet meer voorkomen. De bus raakte de achterzijde van de auto.

Meerdere buspassagiers hadden na de noodstop last van pijnklachten en zijn door ambulancepersoneel ter plekke gecontroleerd. Eén van de buspassagiers is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurster van de auto raakte bij het ongeval gewond en is met mogelijk hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval lag het busverkeer rond Waterwijk korte tijd stil. Inmiddels is het busverkeer weer hervat.

Een gedachte over “Twee gewonden bij aanrijding met stadsbus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *