Nieuws

Schietincident bij feest Transistorstraat

In de nacht van zaterdag op zondag heeft een schietincident plaatsgevonden op de Transistorstraat. Zover bekend is daarbij niemand gewond geraakt.

Het incident op bedrijventerrein Gooisekant werd om ongeveer kwart over één gemeld, in een gebouw waar in verschillende zalen twee feesten waren. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en een ambulance stond paraat, kennelijk wachtend op bericht van de politie die in het gebouw een eerste onderzoek instelde. De ambulance kon na korte tijd onverrichter zake vertrekken.

Een bezoeker van één van de feesten vertelde dat zij door de beheerder werden gewaarschuwd binnen te blijven, omdat er bij het andere feest werd gevochten. Pas toen zij later buiten kwamen zagen ze de politiemacht die rond het gebouw op de been was en hoorden ze dat er sprake was van een schietincident.

Het parkeerterrein van het gebouw werd door de politie afgezet. Er kwam een hondengeleider ter plaatse en er werd verder onderzoek gedaan door de forensische dienst. Het is nog onbekend wat er zich precies heeft afgespeeld en of er verdachten in beeld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *