Nieuws

Hennepkwekerij aangetroffen in woning James Cookroute

In de woning aan de James Cookroute waar woensdagavond brand was uitgebroken is door de hulpdiensten een hennepkwekerij aangetroffen. Donderdagochtend werd begonnen met het ontmantelen van de plantage.

Woensdagavond werden de hulpdiensten naar de James Cookroute gestuurd na een melding van brand. De brandweer is toen al langere tijd in de woning bezig geweest met onderzoek. Naar nu blijkt is in de kruipruimte van de woning een hennepkwekerij ontdekt.

De brandweer is donderdagochtend opnieuw ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. De kruipruimte stond onder water en de brandweer is begonnen om het water weg te pompen. Door het water kon er nog niet worden vastgesteld hoe groot de plantage is.

Medewerkers van de gemeente en van Liander zijn ook aanwezig. Het is nog onbekend of er in deze zaak al aanhoudingen zijn verricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *