Kort nieuws

Stormschade in Eilandenbuurt

Een woning in de Eilandenbuurt heeft donderdagochtend lichte schade opgelopen door de storm die vandaag over Nederland trekt. De brandweer heeft een noodreparatie uitgevoerd om erger te voorkomen.

Vandaag trekt storm Dudley over Nederland. Hoewel dat elders in het land al voor ernstiger problemen heeft gezorgd valt het in Almere tot nu toe erg mee. De brandweer werd vanochtend opgeroepen voor een melding in de Hebridenstraat, waar platen langs de dakrand van een woning los begonnen te raken door de storm. De brandweer heeft de hoogwerker ingezet om de platen vast te kunnen zetten.

Elders in het land heeft storm Dudley meer problemen veroorzaakt. Er is op veel plaatsen schade aangericht en er zijn meerdere gewonden gemeld door de storm. Het verkeer op de weg ondervindt hinder en ook het spoorvervoer heeft met problemen te maken. Het KNMI heeft daarvoor code geel afgegeven, dat geldt tot vanmiddag.

Het weer blijft na vandaag nog onstuimig. Na storm Dudley zal morgen storm Eunice over ons land trekken en de verwachting is dat die nog wat zwaarder zal zijn.

Een gedachte over “Stormschade in Eilandenbuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *