Nieuws

Slachtoffer met spoed naar ziekenhuis na steekincident

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een persoon gewond geraakt bij een steekincident in Muziekwijk. Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

In de vroege uurtjes van zaterdagochtend werd een steekincident gemeld in de Tartinistraat in Muziekwijk. De politie trof even na half vier een gewonde aan, die vervolgens door ambulancepersoneel werd behandeld. Het traumateam uit Amsterdam werd opgeroepen, maar de heli werd geannuleerd voordat deze ter plaatse was. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Het is onbekend wat de aard van de verwondingen is.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en vraagt getuigen zich te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *