Nieuws

Getuigen gezocht van schietincident Kornwierde

Aan de Kornwierde in Almere Haven is zaterdag 26 februari een schietincident geweest. Daarbij raakten twee personen van 14 en 20 jaar gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 23:00 uur is er bij een woning aangebeld, waarna er meerdere schoten zijn gelost. Twee personen werden geraakt en zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn beide aanspreekbaar. De recherche is gisteravond meteen een onderzoek begonnen om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Maar de toedracht is nog onduidelijk.

Graag komt de politie in contact met mensen die meer informatie hebben over het schietincident, de verdachten of misschien wel bruikbare camerabeelden hebben.

Tips melden
Getuigen hebben zaterdagavond twee jongens met donkere kleding aan de Kornwierde uit zien rennen. Heeft u ook informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Meld u zich dan alstublieft via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *