Kort nieuws

Aanrijding op kruising Evenaar met Atlasdreef

Op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietsster. De vrouw bleek na controle niet mee naar het ziekenhuis te hoeven. 

Rond 16:50 uur kwamen een automobilist en een vrouw op een fiets met elkaar in botsing. De vrouw is in een ambulance gecontroleerd op mogelijk letsel. Ze bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Het verkeer op de Evenaar ondervond weinig hinder van het ongeval.

De bekende politievlogger Jan-Willem was ook ter plaatse. Nadat bleek dat het qua ongeval meeviel had hij tijd om met een paar fans een selfie te maken. De aflevering is binnenkort te zien op zijn YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *