Kort nieuws

Vooral schade bij aanrijding Buitenring

Bij een aanrijding op de Buitenring is vooral veel schade aangericht aan twee voertuigen. De inzittenden liepen lichte klachten op en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Op de Buitenring zijn vrijdagmiddag even voor 13:00 uur drie auto’s betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Voor de rotonde met de Bosranddreef en de Jac. P. Thijsseweg ging het mis, toen een auto achterop een file reed. De file betrof vooral veel auto’s die in de rij stonden voor de oliebollenkraam op de parkeerplaats van Almeerplant, aan de Jac. P. Thijsseweg. Een derde auto werd nog geraakt, maar die liep geen zichtbare schade op.

De inzittenden van de achterste twee voertuigen hadden klachten en werden nagekeken door een medewerker van de ambulancedienst. Het letsel bleek gelukkig mee te vallen en beide bestuursters hoefden niet naar een ziekenhuis.

Een berger kwam ter plaatse om de twee beschadigde auto’s af te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *